כתבו את הספר שאתם רוצים לקרוא

חולמים לכתוב ספר? כותבים למגירה? לתיקייה?

לפני כמעט 15 שנים ילדתי בת אחרי שני בנים. חיפשתי ספר על הנקה. מצאתי אחד של יועצת הנקה ועוד אחד של מיילדת ותיקה. הם היו בסדר גמור, נתנו את כל המידע המדעי והמון עצות והוראות. אבל זה לא היה בדיוק מה שחיפשתי. 

זה לא היה בדיוק הספר שהיה חסר לי. רציתי לקרוא ספר הנקה מנקודת מבט של מישהי כמוני – מישהי ללא הכשרה מקצועית, אבל כזו שיש לה כבר ילדים וגם קצת ניסיון במה זה להיות אמא ואיך לתמוך באמהות מיניקות. מישהי שתדבר על ההתרגשות ועל הכאבים, על האושר ועל התסכול, שתיתן לי את התחושה שאני לא לבד בעסק הזה.

לא מצאתי אף ספר מתאים, אז ישבתי וכתבתי אותו בעצמי. הוא נכתב כמעט בנשימה אחת, במשך כמה חודשים, בין הנקה להנקה. כתבתי אותו כי הוא היה נחוץ לי. ממש.

וזו העצה שלי בשבילכם: כתבו את הספר שאתם רוצים לקרוא. כתבו את הספר שנחוץ לכם. יש סיכוי סביר להניח שבסוף גם אחרים ירצו לקרוא אותו. ואם זה לא יקרה – לפחות כתבתם משהו שהוא משמעותי עבורכם ולא בזבזתם את זמנכם לבטלה. גם זה משהו.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s